kuva

Menneet tapahtumat


Palaa tuleviin tapahtumiin tästä.

Vuosilukua klikkaamalla pääset suoraan haluamasi vuoden menneisiin tapahtumiin:
2023   2021   2020   2019   2018   2016   2015

Tapahtumat 2023

sivun alkuun

Lokakuu

Ruokakurssi & Ohi-päivän ilta

Pidimme 28.10.2023 kreikkalaisen ruuan ruokakurssin ja valmistimme ruokakurssilla ruuan Ohi-päivän kunniaksi illalliselle.

Maaliskuu

Yhdistyksen 30-vuotisjuhla

Yhdistyksen 30-vuotisjuhlia vietettiin Haminan Lounashuone Kerholla 25.03.2023 kreikkalaisen ruuan, tanssin ja musiikin merkeissä.
kuva


Tapahtumat 2021

sivun alkuun

Helmikuu

Sääntömääräinen tilikokous

Sääntömäääräinen tilikokous järjestettiin 28.2.2021 Kumppanuustalo Hilmassa.


Tapahtumat 2020

sivun alkuun

Maaliskuu

Sääntömääräinen tilikokous

Sääntömäääräinen tilikokous järjestettiin 1.3.2020 Kumppanuustalo Hilmassa.


Kreikkalainen ilta

Perinteisen kreikkalaisen iltamme 28.3.2020 jouduimme perumaan nopeasti huonontuneen koronatilanteen seurauksena.


Tapahtumat 2019

sivun alkuun

Helmikuu

Sääntömääräinen tilikokous

Sääntömäääräinen tilikokous järjestettiin 24.2.2019 Lounaskahvila Tervasaaressa pienen iltapalan kera.

Marraskuu

Pikkujoulut

Yhdistyksen pikkujoulua vietimme lauantaina 23.11.2019 Linnoitusravintola Kamussa Haminan Bastionissa. Illan ohjelmaan kuului arpajaisten lisäksi herkullinen suomalainen jouluateria.


Sääntömääräinen vaalikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vaalikokous pidettiin lauantaina 23.11.2019 Linnoitusravintola Kamussa. Kokouksessa valittiin yhdistyksen puheenjohtaja, hallituksen jäsenet ja yleisvarajäsenet, kaksi toiminnantarkastajaa sekä varatoiminnan tarkastajat. Lisäksi päätettiin varsinaisten jäsenten jäsenmaksun suuruus ja eräpäivä ja päätettiin seuraavan toimikauden talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta jouluglögin äärellä.


Tapahtumat 2018

sivun alkuun

Maaliskuu

Sääntömääräinen tilikokous

Sääntömäääräinen tilikokous järjestettiin 4.3.2018 Lounaskahvila Tervasaaressa pienen iltapalan kera.


Kaakkois-Suomen Kreikanystävät ry:n 25v juhla

Yhdistyksemme 25-vuotisjuhla järjesttiin Lounashuone Kerholla 24.3.2018. Illan musiikista vastasi Lemonades-orkesteri ja tanssimassa ja tanssittamassa oli Jaakko Kara. Herkullisen kreikkalaisen buffetpöydän antimista saimme nauttia mm. stifadon, pinaatti-fetapiirakan ja kreikkalaisten lihapullien muodossa.


Tapahtumat 2016

sivun alkuun

Maaliskuu

Sääntömääräinen tilikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen tilikokous pidettiin 6.3.2016 Lounaskahvila Tervasaaressa runsaan buffetpöydän äärellä, johon kuului mm. lihapullia, lohkoperunoita ja kreikkalaisia salaatteja.


Kreikkalainen ilta

Kreikkalainen ilta Haminan Varuskuntakerholla järjestettiin 19.3.2016. Antama-orkesteri vastasi illan musiikista ja tanssiryhmä Mythos esiityi illassamme. Illan buffetpöytään kuului stifadon ohella erilaisia meze-alkupaloja kuten horiatikia, kreikkalaisittain paistettuja muikkuja ja tzatzikia.


Kesäkuu

Kesäretki

Yhdistys teki retken Malmgårdin kartanoon ja Porvooseen sunnuntaina 12.06.2016. Pääsimme päivän aikana tutustumaan 1880-luvulta peräisin olevaan uusrenessanssilaiseen linnaan ja tilan panimoon. Tilalla oli myös aikaa tehdä ostoksia Kartanopuodissa. Malmgårdista jatkoimme matkaa Porvooseen, jossa oli aikaa omatoimiseen tutustumiseen vanhassa Porvoossa, lounaaseen ja ostoksiin. Retkeen sisältyi opastettu kierros Malmgårdin linnassa ja tutustuminen panimoon ja oluen/siiderin maistelu.


Elokuu

Terassi-ilta

Vietimme perinteistä terassi-iltaamme Lounaskahvila Tervasaaressa lauantaina 13.8.2016. Tarjolla oli mm. souvlakia, marinoitua mustekalaa ja erilaisia salaatteja sekä jälkiruuaksi kahvia. Osallistujien kesken arvottiin Gavrielideksen tuotepakkaus.


Kreikkapäivä

Kreikkapäivä Monikulttuurikeskus Myllyn pihalla Kotkassa järjestettiin 20.8.2016. Kreikkapäivässä oli kreikkalaista live-musiikkia ja tanssia sekä paljon kreikkalaisia herkkuja tarjolla, kuten meze-annoksia ja souvlakia. Tapahtuman järjesti yhteistyössä Kaakkois-Suomen kreikanystävät, Lounaskahvila Tervasaari ja Monikulttuurikeskus Mylly.


Tapahtumat 2015

sivun alkuun

Maaliskuu

Sääntömääräinen tilikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen tilikokous pidettiin 8.3.2015 Lounaskahvila Tervasaaressa runsaan salaattipöydän äärellä.


Kreikkalaisten tanssien kurssi

Järjestimme 21.3.2015 kreikkalaisten tanssien 2 tuntia kestävän kurssin Haminan varuskuntakerholla, vetäjänä Jaakko Kara.


Kreikkalainen ilta

Yhdistyksemme perinteinen kreikkalainen ilta järjestettiin Haminan Varuskuntakerholla 21.3.2015. Saimme nauttia herkullisesta kreikkalaisesta buffetpöydästä, Antama-orkesterin musiikista sekä Mythos-tanssiryhmän esityksestä.


Kesäkuu

Suvituulella-tapahtuma Haminassa

6.6.2015 Haminassa järjestetyssä Suvituulella-tapahtumassa oli Kaakkois-Suomen Kreikanystävät ry:n ja Lounaskahvila Tervasaaren yhteinen grilli kuumana. Grillistä ja kahvilasta sai souvlaki-vartaita tzatzikin ja patongin kera, makkaraa, lettuja ja virvokkeita. Tämän lisäksi meillä oli kreikkalaisten tuotteiden myynti ja tanssiryhmä Mythos esiintyi kaksi kertaa.


Kevätretki

Kevätretken teimme Mustilan Arboretumiin Elimäelle 7.6.2015. Retkeen sisältyi matka, lippu Mustilan Arboretumiin sekä opastettu n. tunnin kierros, jonka jälkeen jäsenillä oli vapaata aikaa kohteessa.


Elokuu

Terassi-ilta

Terassi-iltaa vietimme Lounaskahvila Tervasaaressa 8.8.2015. Ruokana oli mm. paistettuja pikkukaloja, salaatteja ja marinoitua mustekalaa ja saimme nauttia kreikkalaisesta musiikista.


Marraskuu

Pikkujoulu

Yhdistyksen pikkujoulua vietimme lauantaina 21.11.2015 Haminan Varuskuntakerholla. Illan ohjelmaan kuului herkullisen suomalaisen jouluaterian lisäksi mm. Tanssiryhmä Mythoksen ja Neuvoteatterin esitykset sekä hallituksen yllätysohjelmaa.